item2
LogoBravissimotypografi
– EN MUSIKALISK TRESTEGSRAKET
Rakettranspliten
m1
m3
© Webbmaster:  MÅRTEN SMITH
item1

Aktuellt

Nu drar vi igång vårens konsertturnéer med Musikraketen!

Vill du ha mer detaljer, kontakta oss genom formuläret under fliken ”Kontakt & Bokning”.

Vårt Arkiv är under omarbetning och uppdatering men äldre material finns kvar om du vill titta.

ensemble4

Vecka 15 spelar Musikraketen för alla barn i förskoleklass i Salem kommun. Den här konsertveckan är lite speciell för alla barn i publiken får prova stråkinstrument tillsammans med Musikraketen som en integrerad del av konserten. Oj vad många instrument vi kommer att ha med oss till varje förskola!

Konsertveckan avslutas med en offentlig konsert 28:e april kl 14:00 i Murgrönan i Salem centrum.

Adress: Säby torg 18, 162 55 Rönninge

Gratis inträde för barn och vuxna. Efter konserten får alla i publiken möjlighet att prova stråkinstrument tillsammans med Musikraketen och pedagoger från Kulturskolan Salem.

Boka din fribiljett till familjekonserten här: https://billetto.se/e/familjekonsert-med-musikraketen-murgronan-salem-biljetter-269794

Det här är avslutningen på ett treårigt samarbete med Kulturskolan Salem som finansierats av medel från Skapande skola.

 

item5

Det är spännande att få spela stråkinstrument, alldeles själv!

_____________________________________________________
 

Vecka 16 flyger Musikraketen till Vällingby och Hässelby!

Musikraketen har tidigare varit i Vällingby och spelat på en förskola. Då var det någon i publiken som tyckte konserten var så bra att alla barn borde få höra den. Så nu ska Musikraketen spela för ALLA barn i Vällingby och Hässelby! Tänk vad roligt att ett tips från någon leder till att alla får höra konserten.

Vecka 16 blir det förskolekonserter i Vällingby och Hässelby och vi avslutar konsertveckan med en familjekonsert den 28:e april i Kulturskolans nya lokaler i Vällingby centrum.

Boka din fribiljett till familjekonserten här: https://billetto.se/e/familjekonsert-med-musikraketen-kulturskolan-vallingby-biljetter-269795

_____________________________________________________
 

Hej Nacka, Skarpnäck och Hässelby/Vällingby,
v 17 spelar vi hos er!

Vårens konsertturné avslutas med konserter på många ställen runt om i länet. Vi kommer att spela några dagar i Vällingby och Hässelby, i Skarpnäck och hinner även med en sväng till Nacka.

Sedan spelar vi två familjekonserter som avslutningen på vårens konsertveckor, missa inte det!
 

item6

Se så många färgglada instrument!

_____________________________________________________
 

Tack till Nacka kommun och Stockholms Läns Landsting!

Innan jul damp det ner ett mejl från Nacka kommun där det stod att Musikraketen har tilldelats stora projektstödet av Nacka Kommun och strax därefter fick vi ett till mejl att föreningen fått projektstöd av Kulturförvaltningen Stockholms Läns Landsting!

Tänk vilken fin julklapp till oss som gör att vi kan göra en konsert
för alla barn i skolan. En klapp som blir en klapp för många!

 

item7

_____________________________________________________
 

Familjekonserter våren 2018

Lördag 28:e april, kl 11:00 i Vällingby och 14:00 i Salem

Denna dag bjuder vi på två familjekonserter och med betoning på bjuder. Båda dessa familjekonserter är nämligen helt gratis för både barn som vuxna. Glöm bara inte att boka din biljett i förväg på www.billetto.se (länk nedan).

Familjekonsert i Vällingby kl 11:00 i Kulturskolans lokaler

Adress: Pajalagatan 10, 162 55 Vällingby

Glöm inte att boka din fribiljett i förväg på: https://billetto.se/e/familjekonsert-med-musikraketen-kulturskolan-vallingby-biljetter-269795

Direkt efter konserten får alla barn i publiken prova stråkinstrument tillsammans med Musikraketen och Kulturskolans pedagoger. Välkomna!

_____________________________________________________
 

Familjekonsert i Salem kl 14:00

I Murgrönan, i Salem centrum, bredvid biblioteket spelar vi dagens andra familjekonsert. Konserten är gratis för både barn och vuxna. Fribiljetter kan bokas i förväg här: https://billetto.se/e/familjekonsert-med-musikraketen-murgronan-salem-biljetter-269794

Direkt efter konserten får alla barn i publiken möjlighet att prova stråkinstrument tillsammans med Musikraketen och Kulturskolans pedagoger. Välkomna!

item9

Är det två tårtor? Nej, det är ju instrument! Ta gärna med ditt instrument som du har gjort själv till familjekonserten, så spelar vi tillsammans.

_____________________________________________________
 

Du vet väl om att våra familjekonserter är offentliga och öppna för alla?
Har du missat en familjekonsert när vi spelade i ditt område kan du välja att lyssna på en annan familjekonsert någon annanstans där vi spelar. Välkommen!
 

_____________________________________________________
 

Musikraketen gör skolkonsert!

Ända sedan Musikraketen startade 2014 har vi velat göra en skolkonsert. Men det krävs tid och pengar för att skriva musik, manus och göra en hel konsert. Så gissa om vi blev glada när det först damp ner ett projektstöd från Nacka kommun och sedan projektstöd ifrån Kulturförvaltningen Stockholms Län.

Det har varit mycket hårt jobb och slit med att söka pengar och nu kan vi äntligen börja jobba på skolkonserten! Under våren 2018 kommer vi att jobba med manus och musik och hösten 2018 blir det pilotkonserter för vår testpublik. Skulle du vilja vara testpublik med din skolklass? Går du i skola eller jobbar i en skola i Stockholms län eller Nacka kommun? Hör av dig till oss så kanske just din klass kan bli vår testpanel info@musikraketen.se

Konsertvecka och instrumentprovning
i Salem v15!

LogoBravissimotypografi